Bătura care ucide se găsește aproape în orice frigider! Mulţi dintre noi o bem zilnic! Ce l-a distrus pe acest om?

Există anumite produse pe piață care, consumate în exces, pot duce la boli grave, cum ar fi cancerul. Acesta a fost și cazul lui Dean Wharmby, un culturist din Anglia, care a pus mai mare preţ pe corpul său şi pe masa lui musculară decât pe viață. Astfel, principalul său scop a fost să facă mușchi, indiferent de consecințe, motiv pentru care trebuia să consume 10.000 de calori zilnice.

Dieta care l-a ucis

Pentru a atinge pragul caloric imens, bărbatul consuma un amestec de mâncare fast-food şi mese echilibrate, cum ar fi carne de pui, peşte și ouă. Cu toate acestea, a făcut o greșeală care l-a costat viața. Pentru a fi treaz și concentrat la antrenamente Dean a început să bea băuturi energizante, câte două doze pe oră în timp ce era la sală. Într-un final, din cauza acestor produse, bărbatul a început să se îmbolnăvească, ajungând să aibă o tumoare în corp. Chiar dacă a refuzat chimioterapia, acesta a optat pentru medicina alternativă care, surprinzător a dat rezultate și s-a vindecat.

Fericit, bărbatul s-a întors la vechile sale planuri de viață și a continuat antrenamentul la sală, urmând același regim de mâncare fast-food și energizante. De această dată alegerea i-a fost fatală. Doctorii l-au diagnosticat cu cancer la ficat. Cu toate că a încercat iar dieta sănătoasă, fără chimioterapie, din păcate tânărul a pierdut repede în greutate și a murit.

Consumul intens de energizante l-au costat viața

Bărbatul a descoperit, cu regret, că energizantele pe care le consuma în timpul antrenamentelor au fost cele care i-au distrus corpul. Se pare că o cantitatea extremă a zaharului a dus la dezvoltarea rapidă a celulelor canceroase din ficat, acestea crescând și multiplicându-se rapid.

Citește și:

Loading...

Revista Presei