“Bătuţii lucrează la România TV și la Antena 3!” Scandal fără precedent între televiziunile din România

ciutacu

Scandal fără precedent între televiziunile din România, plecat de la incidentul din fața CNA în care au fost implicați mai mulți jurnaliști și fiul lui Gheorghe Dincă. 

„Îi mai țineți minte pe deontologii ăia care se tăvăleau că l-a invitat Dragnea pe unul de la Pro la baie? Și care se temeau pentru integritatea fizică și mentală a colegului lor, care ar fi putut să vadă live ciucurașul Dictatorului cu Mustață? Ei bine, aflați că, azi, aceleași monumente de integritate și de profesionalism s-au întors, la propriu, cu spatele la știrea că doi oameni din presă care își făceau meseria, operatori de imagine/cameramani, au luat bătaie de la fiul lui Dincă.

Știu, nu e de nasul lor de analiști și influenceri să se coboare din stratosfera lor securistică la nivelul solului, acolo unde niște jurnaliști nu atât de celebri ca ei, dar infinit mai dedicați, sunt pociți de toți derbedeii. Și, în plus, bătuții lucrează – nu-i așa? – la România TV și la Antena 3. Acolo unde sunt vedete nemernicii ăia de Ciutacu și Gadea, deci nu merită repect/solidaritate.

Mi-e scârbă de voi, loazelor! Nu doar că sunteți ticăloși, dar mai sunteți și proști. Dacă nu dați voi, nu înseamnă că nu se află. Dar, ca să realizați asta, ar fi trebuit să învățați meserie la locul faptei, nu să băgați copy/paste de pe referate de arestare și stenograme trimise de procurori și de securiști pe mail sau pe stick”, a spus Victor Ciutacu, cel care realizează emisiunea Punctul Culminant pe România TV.

Jurnaliști bătuți de fiul lui Dincă 

Mai mulţi jurnalişti au reclamat ieri a Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă, au declarat surse din Poliţie.

„Astăzi, la ora 15,01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii”, a anunțat ulterior Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, fiul lui Dincă ar fi intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena.

Citește și:

Revista Presei