Băutură care te slăbește dacă o bei dimineața. Cate Blanchett o folosește și arată superb, deși nu face prea multă mișcare

de: Ana Toma
17 sept. 2020
Băutură care te slăbește dacă o bei dimineața. Cate Blanchett o folosește și arată superb, deși nu face prea multă mișcare

Indiferent de vârstă, cele mai de seama actrițe au întotdeauna grijă de silueta lor. Acesta este și cazul lui Cate Blanchett. Actrița are 51 de ani și patru copii, iar silueta ei este una de invidiat. Aceasta a mărturisit secretul pentru un corp frumos și sănătos. 

Într-un interviu acordat pentru revista People, Cate Blanchett a mărturisit că nu reușește să facă sport atât cât își dorește, însă încearcă să aibă grijă de corpul ei atât cât se poate.

”Îmi încep ziua pe la 6 sau 6,30, ca să am timp să mă duc să alerg înainte ca cei din casă să facă ochi. După asta, planul ar fi să fac și câteva exerciții, dar rareori mai apuc, pentru că apar tot felul de lucruri neprevăzute în programul meu.

Din păcate, nu reușesc să mă antrenez decât o dată pe săptămână, dar măcar apuc, totuși, să alerg. Când găsesc, totuși, timp pentru mai multă mișcare fizică, ador să fac Pilates, care mi se pare perfect pentru tipul meu de corp”, a mărturisit vedeta.

Aceasta a mai precizat că în cazul în care trebuie să fie prezentă la un eveniment important, ea apelează la ajutorul unui antrenor personal care poate să îi ofere rezultate excelente într-un timp cât mai scurt pentru a arăta impecabil.

Băutura pe care o consumă zilnic 

Totuși, capitolul alimentație este cel mai important pentru actriță. Aceasta a recunoscut că nu are prea multe pofte și este foarte simplu să aibă o dietă echilibrată. Întotdeauna, Cate Blanchett evită să consume carne roșie și optează pentru produse ecologice.

De asemenea, un alt secret care o ajută să se mențină în formă și să îi diminueze pofta de mâncare este apa caldă cu lămâie, pe stomacul gol.

”Dimineața beau câte un pahar de apă călduță cu lămâie și o cafea. Rareori iau micul dejun, deși știu că acest lucru nu este tocmai indicat. Mă ocup însă de mesele copiilor, îi ajut să se îmbrace și îi duc la școală, iar asta îmi abate gândul de la mâncare”, a mai povestit Cate Blanchett.