Bendeac e în pericol! De ce boală gravă suferă? Nu poate sta izolat

mihai bendeac

Mihai Bendeac nu poate respecta regulile impuse de Guvern. Vedeta nu poate petrece foarte mult timp în izolare, de unul singur. 

Așa cum știam, actorul suferă de o boală care afce ravagii al nivel global.

Este depresiv

Mihai a vorbit despre boala sa, dar și despre munca sa în care a investit totul. Acesta le recomandă fanilor să facă ceea ce îi împlinește.

„Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum”, a mărturisit Mihai Bendeac, citat de cancan.ro

Ce este depresia?

Depresia este o boală ce se manifestă printr-un sentiment persistent de tristete, pesimism, lipsa interesului pentru orice activitate si chiar pentru viata, a carui intensitate poate ajunge la letargie totala si apatie.

Depresia clinica este o afectiune grava, declansata probabil de un dezechilibru chimic cerebral si nu are nimic de-a face cu deznadejdea care survine de obicei in urma unei deceptii. Apare spontan si, in cazurile fericite, dispare de la sine dupa o perioada de timp, prin autoreglarea functionarii creierului.

Din pacate, marea majoritate a depresivilor necesita interventie specializata si prescrierea unui tratament adecvat, de lunga durata.

Citește și:

Revista Presei