Beneficiile neștiute ale bicarbonatului de sodiu. Cum îl folosiți pentru a elimina toate impuritățile de pe haine și pentru a le da cel mai plăcut miros posibil

bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu are multe beneficii ascunse și se poate utiliza în mai multe feluri. Din acest motiv, gospodinele îl folosesc nu doar în mâncare, dar cu ajutorul lui curăță rufele. Este un ingredient minune care ajută la multe treburi prin casă.

Curăță rufele când este amestecat cu detergent sau înălbitor

Bicarbonatul de sodiu poate oferi multe avantaje atunci când îl pui împreuna cu înălbitor. Trebuie să adăugați doar 1/2 cană de bicarbonat de sodiu la fiecare 1/2 cană de înălbitor. Această cantitate este suficientă pentru a oferi hainelor un miros plăcut și ca bacteriile sunt eliminate din țesuturi.

În cazul în care nu folosiți înălbitor, bicarbonatul de sodiu colaborează foarte bine și cu detergentul de rufe. Trebuie doar să adăugați o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu la o singura spălare. O să vedeți o mare diferență, întrucât hainele devin mai mătăsoase și țesuturile hainei nu sunt afectate. În acest fel, haina nu se deteriorează și poate rezista mulți ani la rând. Bicarbonatul de sodiu este important atunci când apa este dură sau dacă detergentul folosit de voi este unul mai ieftin.

Bicarbonatul de sodiu poate înlocui balsamul de rufe

De asemenea, mai este cunoscut că bicarbonatul de sodiu poate înlocui cu ușurință chiar și balsamul de rufe. Este nevoie doar de 1/2 cană cu bicarbonat de sodiu la fiecare spălate. Parcă este un magnet pentru bacterii și hainele sunt îmbibate de un miros natural de curățenie.

Este un mineral natural și oferă o grijă aparte rufelor. Balsamul de rufe oferă un miros acut de flori sau fructe, dar distruge hainele pe parcursul anilor. În schimb, bicarbonatul de sodiu oferă un miros de curățenie și nu deteriorează țesutul hainelor. Economisești mai mulți bani pentru haine și nu mai plătești sume imense pentru diferite balsamuri.

Revista Presei