Bentley renunță la un model de top! Decizie neașteptată a gigantului auto: Orice șofer visa la o asemenea mașină

17 ian. 2020
Bentley renunță la un model de top! Decizie neașteptată a gigantului auto: Orice șofer visa la o asemenea mașină

Decizie neașteptată pe piața auto. S-a luat hotărârea chiar la început de an. Gigantul care deține marca Bentley renunță la un model de top. Orice șofer visa să conducă o asemenea mașină.

Bentley renunță la modelul Mulsanne

Cei de la Bentley au decis să renunțe la modelul Mulsanne. Acesta va ieși complet din lista gigantului auto în primăvara acestui an. Celebrul brand britanic de lux britanic a mai anunțat că modelul Flying Spur se va afla în vârful gamei sedan, iar SUV-ul Bentayga și Continental GT, disponibil în formă coupe și convertible, completează portofoliul.

Această decizie vine după ce pasionații din întreaga lume au început să-și schimbe referințele. Achizițiile se îndreaptă către autoturismele tradiționale, indiferent de preț, prestigiu sau „pedigree”. „Această decizie a fost luată într-un moment în care avem o cerere semnificativă din partea clienților pentru celelalte model existente”, a declarat Chris Craft, membru al consiliului de administrație al Bentley pentru vânzări, marketing și post-vânzări.

Bentley, vânzări în creștere în 2019

Celebra firmă britanică a reușit să comercializeze 11.006 de vehicule la nivel global în 2019, cu o creștere de 5 la sută față de anteriorul an. În semn de rămas bun pentru Mulsanne, Bentley a creat o ediție specială numiră 6.75 by Mulliner. Vine cu detalii de design unice în interior și exterior, inclusiv o plăcuță semnată de CEO-ul Bentley, Adrian Hallmark.

Bentley va construi doar 30 de unități ale acestei ediții speciale. Sub capotă se află un motor V-8 twin-turbo de 6,75 litri.