Bestia care va face legea pe șosele! Modificări spectaculoase la noul AMG GT R Roadster: Imagini spectaculoase

Mercedes-AMG-GT-R-Roadster-1

Nemții de la Mercedes sunt gata să de-a drumul bestiei care va face legea pe șosele! S-au adus modificări spectaculoase la noul AMG GT R Roadster. Imaginile cu noul bolid al celor de la Mercedes sunt de-a dreptul demențiale.

Bestia AMG GT R Roadster, pregătită de drum

Bestia AMG GT R Roadster de la Mercedes este pregătită să ia la galop toate drumurile. Tunerul german Wheelsandmore i-a dat o formă fabuloasă. Tocmai a dezvăluit noul său pachet de upgrade pentru Mercedes-AMG GT R Roadster. Modificările vin atât în ceea ce privește aspectul mașinii, cât și a performanțelor sale.

Wheelsandmore a dezvoltat trei pachete diferite de upgrade

Tunerul german s-a întrecut pe sine. A dezvoltat trei pachete diferite de upgrade. Fiecare oferă avantaje extrem de importante bolidului Mercedes.

Level 1 presupune modificări care cresc puterea motorului V8 twin-turbo 4.0 litri până la 577 CP și un cuplu de 780 Nm, pentru o sumă de 2.251 de euro.

Level 2 face ca mașină să ajungă la 670 CP și 830 Nm cuplu. Acest kit este mult mai scump și costă 7.479 de euro.

Level 3 are un preț de la 16.723 de euro, iar acesta îi adaugă mașinii turboalimentare pentru un total de 750 CP și 860 Nm cuplu.

Compania aftermarket Wheelsandmore spune că ar putea extrage cu ușurință peste 800 CP din AMG GT R Roadster, dar consideră că acest lucru ar avea impact asupra capacității de rulare.

Revista Presei