Cum arată cel mai nou Hyundai: Informațiile așteptate de toți șoferii

hyundai-i30-001

Aceasta este bestia care va face ravagii pe șosele! Au fost dezvăluite primele imagini cu cel mai nou Hyundai. Sunt informațiile așteptate de toți șoferii. Modelul va fi un real succes pe piețele auto din lume.

Cum arată cel mai nou Hyundai

Cel mai nou Hyundai nu a apărut încă pe piață, dar deja primele imagini cu acesta fac furori în online. Hyundai i30 facelift va vedea lumina zilei, în premieră mondială, abia luna viitoare la Geneva. Primele informații despre viitorul model au fost însă anunțate deja de Hyundai.

Salonul de la Geneva va fi un adevărat festival pentru Hyundai. Gigantul care pregătește mai multe premiere, printre care două dintre cele mai importante modele ale gamei – i20 și i30.

Hyundai a lansat deja recent o versiune nouă a modelului de clasă mini i10.

Primele imagini-teaser cu viitorul Hyundai i30 reliefează principalele trăsături al noului design Hyundai, asemănător cu i20. i30 are parte de o cosmetizare menită să aducă noul model în linie cu i10 și i20. Imaginile sunt ale noii linii de echipare N Line, care va intra în gamă odată cu faceliftul.

Hyundai i30 facelift va avea o bară față redesenată, iar grila frontală va avea un design de tip „plasă”. Noul model are parte și de faruri LED noi, cu lumini de zi cu formă angulară. În partea din spate, modificările includ blocurile optice, bara de protecție, dar și jantele din aliaj cu design nou, disponibile în versiuni de la 16 la 18 inchi.

Odata cu noul i30, Hyundai va lansa si o versiune N Line a modelului i30 Wagon, acest nivel de echipare urmând să fie disponibil pentru toate tipurile de caroserie ale modelului i30, conform promotor.ro.

Revista Presei