Bianca Andreescu creează un scandal monstru! Război total între Meghan Markle și Regina Marii Britanii

bianca serena

Bianca Andreescu a uimit o lume întreagă. A câștigat US Open după o finală epică în fața Serenei Williams, chiar pe terenul americancei. Ecourile acestui meci au ajuns la cel mai înalt nivel. A fost însă și un scandal după această partidă. S-a declanșat un război total între Meghan Markle și Regina Marii Britanii. Totul s-a aflat la doar câteva zile după finala ultiului turneu de Mare Șlem al anului.

De la ce a pornit totul? Se pare că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a început scandalul, fiin extrem de dezamăgită de faptul că ducesa de Sussex, Meghan Markle, a plecat singură la New York pentru a vedea finala feminină de la US Open. Totul în condițiile în care finalul de săptămână era foarte important pentru familia regală britanică.

De la ce eveniment a lipsit Meghan Markle

Meghan Markle ar fi trebuit să fie la finalul săptămânii trecute în Scoția, în mijlocul familiei, la Castelul Balmoral, relatează presa din Spania. Decizia acesteia de a merge peste Ocean a supărat-o pe Regină.

Relaţiile dintre regină şi Meghan Markle, soţia nepotului său Harry, au fost în general bune, dar aceste derapaje ale lui Meghan ar putea să o coste pe ducesă.

Meghan este prietenă bună cu Serena Williams și nu a vrut să rateze finala ultimului turneu de Mare Șlem al anului. Așa că ducesa și-a lăsat baltă familia și a plecat la mii de kilometri distanţă. A ignorat practic planurile pe care regina le avea cu familia sa.

Regina Elisabeta a II-a spera ca toată familia regală să fie prezentă în Scoția, acolo unde, la finalul săptămânii trecută au avut loc Jocurile din Highlands. Soţia prinţului Harry a dat peste cap toate planurile și a preferat să zboare la New York, pentru a-şi susţine prietena în finala disputată împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu. Oricum, Meghan nu i-a adus noroc Serenei, care a pierdut categoric finala cu Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești.

Revista Presei