Bianca de la Puterea Dragostei, clipe de groază: „Nu s-a putut ridica până la ușă”. Ce s-a întâmplat

20 aug. 2020
Bianca de la Puterea Dragostei, clipe de groază: „Nu s-a putut ridica până la ușă”. Ce s-a întâmplat

Puterea Dragostei este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar protagoniștii săi și-au creat rapid propriile comunități de fani, care îi urmăresc cu atenție atât în emisiune dar și în viața de zi cu zi, cu ajutorul platformelor de social media.

Dezvăluiri cu adevărat emoționante au fost făcute de Bianca de la Puterea Dragostei, care suferă enorm din cauza afecțiunilor cu care se luptă tatăl său.

Bianca Comănici se roagă neîncetat pentru ca starea de sănătate a tatălui ei să se îmbunătățească, iar de la venirea din Turcia a petrecut mult timp cu acesta.

Probleme grave de sănătate

Bianca este extrem de afectată de problemele tatălui său. Spre exemplu, când s-a întors din Turcia, și-a găsit tatăl aproape imobilizat la pat, acestuia fiindu-i greu să se deplaseze chiar și până la ușă.

„Este o situație mai dificilă emoțional pentru mine. Mi-am îmbrățișat cu toți, mamă, soră, frate, unchi, mătuși, verișori, a fost o nebunie la fața locului. Ba chiar, au venit sute de persoane din comună să mă vadă, și mi-au spus că au fost mândre de mine, că am reprezentat cu adevărat localitatea noastră.

M-au impresionat…sincer. Pe de altă parte, la întoarcerea acasă, am avut o mare durere în suflet. Tata m-a întâmpinat în pat, el nu s-a putut ridica până la ușă, probabil s-au văzut și imagini în vlogul meu, fiindcă este bolnav! Știam acest lucru de ceva vreme, fiindcă am ținut legătura cu părinții mei prin intermediul telefonului și cunoșteam situația lui. Este greu, este și vârsta…”, a completat Bianca Comănici.