Bianca De la Puterea Dragostei, șocul zilei pentru Livian: De ce a refuzat să îl ducă acasă la părinții ei

04 aug. 2020
Bianca De la Puterea Dragostei, șocul zilei pentru Livian: De ce a refuzat să îl ducă acasă la părinții ei

Câștigătoarea sezonului al doilea al emisiunii Puterea Dragostei, Bianca Comănici, refuză să îl ducă pe Livian acasă, în Tecuci, la părinții săi.

Refuzul Biancăi nu este neapărat o alegere proprie. Potrivit Wowbiz.ro, Bianca și-ar fi dorit ca, după 1 an și 3 luni de când nu și-a mai văzut părinții, să poată merge acasă alături de Livian. Cu toate acestea, tatăl Biancăi se opune relației, astfel că aceasta nu a avtu altceva de făcut decât să se supună dorinței tatălui său.

Bianca De la Puterea Dragostei, șocul zilei pentru Livian: De ce a refuzat să îl ducă acasă la părinții ei

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el!

Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi”, a declarat Bianca pentru Wowbiz.ro.

Într-un interviu mai vechi, Bianca recunoștea că tatăl său a fost părintele mai dur, însă recunoștea că învățăturile pe care le-a primit de la părinții săi au ajutat-o să devină o femeie independentă:

„Eu m-am dezvoltat prin forțele proprii și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru mamei și tatălui meu, fiindcă m-au lăsat atât de mult singură, m-au lăsat să dau cu capul, că să văd cum este viața. Dacă mă țineau închisă, nu știu…nu cred că mai eram în stadiu în care eram acum. Noi suntem trei frați, toți pe picioarele noastre, cum se spune.

Eu am fost independentă de mică, mi-am făcut mâncare de micuță, la fel și sora mea, ea singură își face totul, se descurcă, își face treburile, își face curățenia, așa am fost obișnuiți și educați. Mama ne-a lăsat mai liberi, mai independenți, deși tata a fost un pic mai dur cu noi, dar nu a fost la modul acela exagerat, să nu ajung să mă dezvolt. Însă, da, a fost un pic mai sever”, a povestit, atunci, Bianca.