Bianca Drăgușanu a dezvăluit totul! Gestul care a schimbat-o total: Fanii abia așteaptă să o vadă

bianca dragusanu

Schimbare de proporții făcută de Bianca Drăgușanu. Vedeta le-a dezvăluit tot fanilor. Este gestul la care nu se mai aștepta nimeni. Fanii abia așteaptă să o vadă acum.

Criticată pentru operațiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu nu se dezminte. A mers din nou la cuțit. Mai mult, vedeta le-a dezvăluit fanilor ce interveție nouă și-a făcut.

Bianca Drăgușanu, o nouă operație

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai dorite femei din România, dar și una dintre femeile cu cele mai multe operații estetice. Fosta prezentatoare TV nu a renunțat la aceste obiceiuri în ciuda criticilor. Și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de doctorul care are grijă să-i îndeplinească dorințele. Vedeta și-a mărit buzele din nou.

“(…) #lips #sexy #bestdoctor #mydoctor (n.r.: #buze #sexy #celmaibundoctor #doctorulmeu)👄” este mesajul Biancăi.

Cum a devenit cunoscută Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută după ce a apărut ca animatoare în emisiunea Un show Păcătos de la Antena 1, dar și relației cu designerul Cătălin Botezatu. Apoi, vedeta s-a măritat în 2013 cu Victor Slav. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.
Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj cu afaceristul Alex Bodi.

Revista Presei