Bianca Drăgușanu a înjurat-o ca la ușa cortului: Retardă petardă ce ești! Cine a scos-o din sărite

12 ian. 2020
Bianca Drăgușanu a înjurat-o ca la ușa cortului: Retardă petardă ce ești! Cine a scos-o din sărite

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru reacțiile sale impulsive. Ea și soțul său, Alex Bodi, s-au spălat de foarte multe ori rufele în public, iar în ultima perioadă, se pare că acesta îi ocupă tot timpul. Cel puțin asta îi reproșează internauții Biancăi.

Recent, blonda a postat o fotografie cu fiica sa, care nu părea foarte fericită. Imediat au venit și reproșurile. Internauții au acuzat-o că își neglijează fiica și petrece foarte mult timp cu Bodi, în vacanțe.

„Bianca, nu vezi că fetița ta nici măcar nu mai zâmbește când face poză cu tine?”, „De Paște te filmai cu fetele lui Bodi cum desfăceau cadourile de la iepuraș. Erai în extaz maxim de a da bine pe cameră, cum te bucurai pentru copiii altora. De fetița ta nu-ți păsa. De Moș Nicolae ai fost ocupată cu împăcarea rapidă și forțată. Credeam că măcar de Crăciun împodobești bradul cu fetița ta, dar nu! De Crăciun nu ai avut timp, a trebuit să fii cu bogații. Dacă nici de Sărbători nu își faci timp pentru copilul tău, atunci când?”, i-au scris internauții.

Printre comentarii, Bianca i-a dat un răspuns foarte dur.

„Dar de unde morții mă-tii știi tu, retardă petardă ce ești! Vezi de viața ta că sigur ai una perfectă”, a scris Bianca.

În ultima perioadă, vedeta și Bodi au mers foarte des în vacanțe, iar fanii au criticat-o pentru că nu se ocupă de fetița sa.

“Salutare, oameni bogați! Bogați pentru că suntem sănătoși, iubim și trăim în pace!”, a scris Bianca în descrierea fotografiei.