Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă. Cum a încercat să-și pună capăt zilelor? E dezvăluirea momentului

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă. Fostul ei soț, Alex Bodi a dezvăluit totul. Bărbatul a făcut-o de râs în ultimul hal. 

Se pare că blondina ar fi încercat să ia pastile. Bianca ar fi avut probleme cu nervii, iar starea s-a psihică a făcut să se ajungă la divorț.

A vrut să se omoare cu un cuțit?

Alex Bodi a povestit că Bianca l-a amenințat că are un cuțit și se va sinucide. Bărbatul spune că un prietene de-al său a și filmat-o entru a avea dovezi.

„Ea în noaptea aceea țipa și urla că are un cuțit și vrea să se omoare, am patru persoane care erau la ea acasă și pot să declare. A luat pastile, ea în nebunia ei mi-a spus că a luat patru. Am luat-o de pe jos, am chemat pe cineva să mă ajute. Nu am filmat-o să o am la mână, eu dacă nu aveam dovezile eram omul negru.

Eu la cinci dimineața am chemat un prieten care avea cheia ei de rezervă, pentru că am simțit că ceva nu e ok. Tu nu ești o femeie cu psihic puternic și ai recurs la gesturi nedemne de o mamă. L-am pus să filmeze ca să nu creadă lumea că aș fi bătut-o și de aia i s-a făcut rău.

Partenerul meu are video-uri și conversații. Îi spun (n.r. – Biancăi Drăgușanu) să se gândească la ce a făcut în Singapore la etajul 40.  Să-și aducă aminte, să știe că nu e o femeie sigură, independentă”, a declarat Bodi, citat de wowbiz.ro.

Bodi a umilit-o 

Fostul său soț a umilit-o chiar la TV. Acesta susține că Bianca nu ar trebui să uite cum era înaintea operațiilor pe care și le-a făcut.

„O femeie independentă e pe picioarele ei. Ea pozează în „boss woman”. Boss nu are rate la bancă. Nu râde de alții! În viziunea ei orice personaj din România are câte un defect, dar ea ce face? Ce exemplu e ea, ca să nu zic pentru fetiță, pentru restul? Ar trebui să fie umilă, să fie modestă, că nu e ceva ieșit din comun.

Trebuie să ne aducem aminte, dacă nu erau anumite operații, dacă ne întoarcem în trecut, cum poate să modeleze un fizic. Ea e exemplul cel mai bun pentru chestia asta. De ce trebuie să râdă de alții? Ce are ea deosebit?”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de televiziune, criticând-o dur pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

Revista Presei