Bianca Drăgușanu aruncă bomba! De ce a refuzat să se căsătorească cu Botezatu

bianca-si-bote

9Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce a refuzat să se căsătorească cu Botezatu. Cei doi au avut o relție foarte frumoasă și au rămas prieteni apropiați. Designerul a făcut foarte multe pentru blondă.

Cătălin a mărturisit că a iubit-o foarte mult pe Bianca și chiar a vrut să aibă un copil cu ea, da, din păcate, vedeta a călcat strâmb.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, a spus Bote pentru WOWbiz.ro.

Cătălin are o părere foarte bună despre fosta iubită.

„Am avut norocul să fiu iubit de femei care m-au adulat pentru ceea ce sunt eu și lor le mulțumesc că au existat în viață mea și și-au pus amprenta pe bărbatul Cătălin Botezatu. Bianca este una dintre ele. Ea chiar m-a iubit pe mine pentru ceea ce sunt, iar eu am iubit-o pentru ceea ce a fost, este și va fi. Bianca a demonstrat că poate fi o prezentatoare de succes, un designer vestimentar, femeie de afaceri și o mamă perfectă, iar eu am crezut în ea încă de la început”, a declarat Botezatu.

Acesta a mărturisit ce i-a făcut blondei.

„Am iubit-o pe Bianca. Mi-am dorit şi un copil cu ea, dar asta nu înseamnă că nu am călcat strâmb. Dimpotrivă! Am înşelat-o de multe ori, dar nu cu sufletul. Am făcut şi sex în trei, cu două femei, şi ea mă aştepta acasă… Probabil că a simţit că se întâmplă ceva, dar nu a zis niciodată nimic. Dar, repet, cu sufletul n-am înşelat-o niciodată”, a povestit designerul.

Bianca a declarat că Botezatu s-a dat jos din tren înainte de a ajunge la destinație: ”I-aș spune că, atunci când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație”.

Revista Presei