Bianca Drăgușanu, așa cum nu credeai că o s-o vezi vreodată: Incredibil ce a ajuns să facă

05 iun. 2020
Bianca Drăgușanu, așa cum nu credeai că o s-o vezi vreodată: Incredibil ce a ajuns să facă

Bianca Drăgușanu era până nu demult una dintre cele mai râvnite femei din România și totodată una dintre cele mai căutate vedete. În ultima perioadă, nici viața personală și nici cea sentimentală nu par să-i meargă prea bine.

În plan personal, Bianca Drăgușanu a luat decizia de a se despărți de Alex Bodi, fostul său soț. Și dacă și-ar fi dorit să se refugieze în carieră, ei bine, mai multe voci susțin că nici aceasta nu se află pe vreo pantă ascendentă.

Citește și: Cum prepari cea mai delicioasă pizza de casă. Rețeta conține un secret al marilor bucătari

Astfel, nu doar că nu se mai poate baza pe banii fostului soț, dar nici încasările personale nu mai sunt la nivelul de altă dată, lucru care a determinat-o să recurgă la situații extreme.

Bianca Drăgușanu, așa cum nu credeai că o s-o vezi vreodată

Criza COVID-19 nu a ocolit-o nici pe Bianca, astfel încât, unul dintre businessurile principale ale acesteia, atelierul de croitorie, trece printr-o situație cel puțin complicată, încasările nemaifiind nici măcar la jumătate față de cele înregistrate înainte de pandemie.

Nici cariera de influencerita nu pare să meargă mai bine. Potrivit unui apropiat de-ai Biancăi Drăgușanu, brandurile nu o mai caută pentru că nu prea ar mai prezenta credibilitate, din cauza scandalurilor din ultima vreme în care a fost implicată.

Nu ați văzut că nu mai promovează nimic în online înafară de extensii si produsele acelea de înfrumusețare care sunt implicate într-un scandal mostruos? În rest, nu prea mai e căutată de nimeni pentru că nu mai prezintă credibilitate, iar scandalurile în care a fost implicată au contribuit și ele. Acum e pe locul 8-9 în topul influencerilor. Nici nu prea mai există. Ea încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar, însă ce femeie care este așa își vinde gențile pe Instagram? Nici cu atelierul nu îi mai merge deloc. Niciodată nu i-a mers strălucit, ăsta este adevărul, dar acum chiar este în gaură mare, a declarat o persoană din anturajul Biancăi Drăgușanu, potrivit Playtech.ro.