Bianca Drăgușanu, bătută de Cătălin Botezatu! Mărturiile teribile ale blondei. Este cutremur în lumea mondenă

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și invidiate femei din lumea mondenă autohtonă. Cu toate acestea, vedeta a trecut prin clipe groaznice. A acuzat faptul că fostul soț, Alex Bodi a agresat-o fizic, dar asta nu e tot.

Bianca Drăgușanu, bătută de Cătălin Botezatu

Se pare că nu doar Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. De același tratament ar fi avut parte blonda și atunci când era împreună cu designerul Cătălin Botezatu.

Au fost momente furtunoase între cei doi. La acel moment, Bianca locuia în Hunedoara și venise la Bucureşti pentru câteva zile pentru a participa la castinguri, sperând să atragă atenţia unor creatori de modă care să îi acorde încredere. L-a cucerit pe Cătălin Botezatu, dar relația dintre ei a fost una extrem de tumultuoasă.

La finalul relației, Botezatu povestea că nu se simte bine deloc și că era la un pas să încerce să se sinucidă, la fel cum încercase în 2015, după o relație, la fel de pasională. „Nu fac bine. Nu este o zi bună pentru mine. Încerc să ma concentrez asupra a ceea ce am de făcut aici, să mă liniștesc”, spunea la momentul despărțirii Cătălin Botezatu.

Designerul ar fi intrat cu cheia proprie în apartamentul ei și după ce i-a aruncat în față câteva reviste mondene a sărit la bătaie. „Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușă și asta a fost tot”, a explicat blonda la Un show Pacatos de la Antena 1.

Blonda a recunoscut atunci că a greșit. Oficial, era cu Botezatu, dar se afișa în cluburi în compania lui Adi Cristea, încercând să stârnească gelozia creatorului de modă. Dezvăluirea nu a fost confirmată de Cătălin, care a avut o altă variantă, și anume că doar a împins-o, nicidecum nu a fost vorba despre violență domestică.

Revista Presei