Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Bianca Drăgușanu câștigă 0 lei de la Kanal D! Cât încasează în schimb soțul său, Victor Slav

  1. Home/
  2. Business/

Mădălin Ionescu a fost cel care a transformat emisiunea WowBiz într-un mare succes, dar acesta a hotărât subit că vrea să renunțe la televiziune și să-și dedice mai mult timp familiei. Practic, el a renunțat la un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe care-i încasa de la Kanal D, sau cel puțin asta suțin jurnaliștii de la Click!.

Rămași fără prezentator, conducerea postului a căutat rapid o variantă și l-a cooptat în echipă, inițial de probă, pe Victor Slav, soțul Biancăi Drăgușanu. Conform heynews.ro, soțul Victor Slav ar aduce bani frumosi in casa. El ar castiga pe luna in jur de 7000 de euro, cu 1000 de euro mai putin decat ar câștiga Andreea Mantea,care ar avea un salariu 8000 de euro. Aceasta însă se pare că a primit o ofertă mai bună de la o fostă producătoare și se gândește serios dacă să accepte sau nu.

Totuși momentan nu se anunță nicio schimbare la Kanal D, iar WowBiz are în continuare audiențe bune. Oricum oficialii postului au demonstrat deja că pot veni imediat cu variante în cazul în care se impun schimbări neașteptate.

Vezi și Cu ce se ocupă și cum arată Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Bianca încasează 0 lei de la Kanal D

Deși reușise să genereze audiențe record pentru emisiunea Te vreau lângă mine, Gabriela Cristea nu a mai reușit sub nicio formă să-i convingă pe șefii de la Kanal D să o primească înapoi. Acești au insistat să rămână Bianca Drăgușanu la cârma showului invocând tot felul de pretexte. Dar acum s-a aflt în sfârșit motivul real. Blonda muncește gratis.

Onorariul vedetei care prezintă emisiunea – este zero, motiv pentru care reprezentanții postului au reinvestit sumele cu pricina în amenajarea platoului sau alte lucruri. Iar motivul pentru care Bianca a acceptat acest lucru este simplu de înțeles. Mai exact, ea este plătită de stat, primind remunerația aferentă concediuluii de creștere al copilului – o sumă care depășește, lejer, ordinul miilor de lei, suficienți pentru orice copil, oricât de pretențios ar fi – așa că, acum, preferă să meargă de plăcere la muncă. Și, evident, să își creeze imaginea necesară pentru ca, în momentul în care i se va termina concediul maternal, adică peste doar câteva luni, atunci când, conform legii, se va putea întoarce în câmpul muncii, scriu cei de la Spynews.

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook