Bianca Drăgușanu câștigă o avere din Instagram! Câți bani încasează doar de Black Friday! Sumele sunt amețitoare

bianca dragusanu

În urmă cu câțiva ani Bianca Drăgușanu era nimeni. Doar o tânără care se făcuse de râs la emisiunea „Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu și care se difuza pe Antena 1 acum mai bine de zece ani. Cătălin Botezatu a fost cel care a făcut-o celebră. Devenită fotomodel, Bianca Drăgușanu s-a branduit imediat ca blonda lui Bote, căruia îi datorează tot a obținut ea astăzi.

Vedeta a suferit de-a lungul anilor mai multe intervenții estetice, astfel că astăzi nu mai seamănă deloc cu ea. Aproape nicio porțiune din chip sau trup nu arămas neatins de chirurg. Implanturi, silicoane, botox, gene, fațete dentare, lentile de contact – toate au transformat-o pe Bianca într-o altă femeie, dar una care se bucură de aprecierea companiilor care o plătesc enorm ca să le promoveze.

Notorietatea ei îi aduce zeci de mii de euro în conturi. Doar din Instagram câștigă aproximativ 10.000 de euro, iar când vine perioada Black Friday sumele se dublează.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întptdeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a recunoscut Bianca la una dintre emisiunile lui Dan Capatos.

A divorțat din nou

Bianca Drăgușanu a avut ani buni o relație cu fotbalistul Adrian Cristea, pe care l-a iubit enorm. Chiar și când era cu Victor Slav, aceasta mai păstra legătura cu el. Cu toate acestea, a ales să se căsătorească cu prezentatorul Kanal D, cu care are și o fetiță. Nunta le-a adus zeci de mii de euro, dar căsnicia nu a durat mult.

La scurt timp după naștere, Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează. Motivul a fost afaceristul Alex Bodi, cu care continuă să aibă o relație tumultoasă. Acesta a bătut-o de mai multe ori și după ce s-au căsătorit în secret, în trei luni au și pus punct căsătoriei, iar acum fac show în presă. Și bani, căci scandalul generează audiență și faimă.

Revista Presei