Bianca Drăgușanu, din nou la cuțit! S-a schimbat total. Cum arată vedeta

08 apr. 2020
Bianca Drăgușanu, din nou la cuțit! S-a schimbat total. Cum arată vedeta

Bianca Drăgușanu este de nerecunoscut. Vedeta s-a schimbat total. În plină pandemie de coronavirus, blonda a făcut mai multe schimbări incredibile. Ultima imagine cu vedeta i-a lăsat mască pe toți.

Bianca Drăgușanu s-a operat din nou

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală de înfrumusețare. Deși vedeta vrea să țină secret acest lucru, schimbarea din ultima perioadă este mărturie clară. Și-a făcut implant fesier.

Vedeta a apelat, din nou, în secret, la medicul estetician pentru a-i faace o nouă intervenție.

În imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, blonda pare extrem de mândră de posteriorul său și se pare că implantul fesier a ieșit așa cum și-a dorit.

Operația a fost făcută cu câteva săptămâni în urmă, atunci când vedeta și-a schimbat și silicoanele. La vremea respectivă, vedeta a admis în emisiunea lui Dan Capatos că și-ar dori o asemenea intervenție.

De când și-a făcut implant fesier, Bianca Drăgușanu a început să schimbe și stilul vestimentar, purtând mai des colanți sau articole vestimentare care se mulează pefect pe posteriorul lucrat.

„Nu sunt o persoană ipocrită. Când am vrut să-mi ajustez o parte a corpului, am facut-o. Mi-am pus botox, am implanturi mamare, mi-am scos câteva aluniţe şi dacă o să mă mai nemulţumească ceva la corpul meu pe viitor, o să fac o nouă modificare. Cu toate acestea sunt anumite operaţii faţă de care am o reticenţă. Niciodată nu m-aş aşeza pe masa de operaţie să-mi fac un implant fesier. Prefer să-mi lucrez posteriorul la sala de fitness”, afirma Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Se pare că vedeta s-a răzgândit între timp și nu a mai avut răbdare să-și lucreze posteriorul în sala de fitness.