Bianca Drăgușanu îi dă lumea peste cap lui Alex Bodi! Mesajul dur pe care i l-a transmis în văzul tuturor

bianca dragusanu alex bodi

Alex Bodi ar face totul ca să se împace cu Bianca Drăgușanu. S-a despărțit de rusoaica focoasă Daria și s-a dus până la mare după Bianca, oferindu-i acesteia un ceas de aproxiamtiv 40.000 de euro. 

După toate acestea, părea că Bianca Drăgușanu a uitat tot ce s-a întâmplat negativ între ei și îi oferă lui Alex Bodi un nou cec în alb. Nimic mai fals însă. Aparent, Bianca Drăgușanu a acceptat să se împace cu afaceristul, însă nu printr-un cec în alb ci punând propriile sale condiții.

Mai mult, vedeta de televiziune continuă pe Instagram șirul mesajelor reci, de om dezamăgit din dragoste.

„Odată ce atingi o anumită vârstă, devii în permanență neimpresionat de o mulțime de lucruri”, a fost mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Instagram.

Alex Bodi însă a dat cărțile pe față în urmă cu câteva zile și a recunoscut sentimentele puternice care îl leagă încă de Bianca:

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toată nebunia asta e ceva sigur (…)

Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a mărturisit Alex Bodi pentru Antena Stars despre împăcarea cu fosta asistentă TV.

Rusoaica Daria a lansat însă un avertisment dur la adresa Biancăi Drăgușanu, căreia îi transmite că Alex Bodi o va înșela în continuare, pentru că nu se poate schimba:

„Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a încheiat Daria Radionova.”

Revista Presei