Bianca Drăgușanu, înșelată! Dezvăluirea care aruncă totul în aer. Alex Bodi a recunoscut

Bianca Drăgușanu trăiește un adevărat coșmar. Vedeta a fost înșelată. Este dezvăluirea care aruncă totul în aer. Alex Bodi a recunoscut.

Bianca Drăgușanu, înșelată!

Bianca Drăgușanu are probleme foarte mri. Au trecut doar câteva zile de la divorțul de Alex Bodi, iar zvonurile continuă să curgă pe bandă rulantă. Presa l-a cuplat deja pe fostul ei soț cu o rusoaică focoasă, Daria Radionova.

Afaceristul nu recunoaște nimic și spune că și-ar dori să se împace cu Bianca. Procesul de divorț dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, care se judecă în regim de urgență, s-a amânat cu o săptămână în vederea administrării probatoriului depus de cele două părți.

Afaceristul a trecut de la amenințări la promisiuni. Riscă totul pentru a se împăca cu Bianca Drăgușanu.

Omul de afaceri este însă acuzat că ar fi avut o relație extraconjugală cu Daria, o afaceristă excentrică ce trăiește la Londra. Cei doi au fost văzuți la un moment dat împreună, când Bodi nu divorțase încă de Bianca.

„Hai să îți spun… Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție.

Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul”, a declarat Alex Bodi, conform wowbiz.ro.

Revista Presei