Bianca Drăgușanu iubeste din nou! Imagini care au luat prin surprindere pe toata lumea

bianca dragusanu alex bodi

Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața! După o perioadă extrem de tumultuoasă se pare că blonda este din nou fericită. Ultima imagine publicată spune totul, Mai mult, vedeta a făcut dezvăluiri complete.

Bianca Drăgușanu a dat uitării certurile și scandalul și așteaptă cu înfrigurare Sărbătorile de iarnă, alături de cei dragi.

Bianca și Alex Bodi, din nou împreună

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună și se pare că nimeni și nimic nu îi va despărți. Cei doi se bucură de perioada sărbătorilor și abia așteaptă ca Moșul să-și facă apariția în casa lor. S-au fotografiat alături de fetițele lor din mariajele anterioare și au creat întocmai un portret de familie deosebit.

Relația dintre cei doi a ajuns la un alt nivel. Deși cotroversată și extrem de dificil de înțeles, povestea lor de iubire merge mai departe. Dincolo de certuri, discuții aprise, tentative de agresiune fizică asupra fostei prezentatoare, cei doi sunt încă împreună.

Cum fetița fostului cuplu Drăgușanu-Slav a rămas la Bianca, blondina se bucură cel mai mult de prezența ei, dar și de atenția soțului actual. Bodi și-a luat și el copilul din prima căsnicie și au plecat toți la plimbare. „My happiness ❤️ #mybaby #mylove #blessed #family #love #loved #thankful #thankyou #god 🙏🏻❤️ #👑 #❤️”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu din dreptul fotografiei de familie.

„Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a dezvăluit Bianca, anunță viva.ro.

Revista Presei