Bianca Drăgușanu l-a iubit enorm! Cine este și cum arată acum bărbatul pentru care a mers la ‘Din dragoste’

01 nov. 2019
Bianca Drăgușanu l-a iubit enorm! Cine este și cum arată acum bărbatul pentru care a mers la 'Din dragoste'

Bianca Drăgușanu a apărut la TV cu mult înainte de marea sa schimbare de look. Blonda arăta complet diferit în urmă cu mulți ani. Atunci, vedeta era îndrăgostită de un alt bărbat și nici nu se gândea că ar putea ajunge ceea ce este astăzi.

Modelul a apărut în emisiunea lui Mircea Radu. Bianca plângea după Mihai, bărbatul care a cerut-o în căsătorie chiar la TV. Nici relația lor nu s-a finalizat prea roz. Fostul său iubit s-a stabilit în Spania. Acum, acesta are 40 de ani, o soție și o fetiță.

”Un băiat, are 21 de ani, ochi căprui, mari expresivi, m-a cucerit de la prima întâlnire.”, așa îl descria Bianca pe Mihai. Acesta era aerul ei, viața sa și omul pentru care trăia. Vedeta s-a îndrăgostit de el deși știa că umblă cu mai multe femei.

Se pare că bărbatul era foarte gelos. Bianca a declarat că o lua de la școală și chiar o închidea în casă atunci când pleca.

Se pare că nu a scăpat de relațiile acestea toxice. Cum face cum nu face, Bianca alege întotdeauna prost. Ultima relație a blondei s-a terminat foarte urât.

Alex Bodi a rupt-o în bătaie!

La trei luni de la căsătorie, Bianca a depus actele de divorț la notar. Se pare că afaceristul o bătea crunt: „M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat Bianca unor prieteni, conform CanCan.

Ce spunea vedeta la început?

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, pentru Antena Stars.