Bianca Drăgușanu merge la închisoare? Detalii bombă de la Andreea Mantea

28 dec. 2020
Bianca Drăgușanu merge la închisoare? Detalii bombă de la Andreea Mantea
Bianca Drăgușanu este regina operațiilor estetice

Este dispusă Bianca Drăgușanu să meargă închisoare pentru fapta sa? Este întrebarea la care Andreea Mantea are deja răspunsul și-l va oferi în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D.

Vedeta va prezenta o nouă , mai exact o întâmplare inedită, foarte bine pusă la punct chiar de ea, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Andreea Mantea si-a propus de această dată să o pe Bianca Drăgușanu, așa cum nimeni nu a mai îndrăznit până acum. Frumoasa blondă va avea parte de o farsă inedită din partea Andreei Mantea, întâmplare pe care, în mod cert, nu o va uita prea curând!

Andreea Mantea, surpriza vieții pentru Biana Drăgușanu

Sub pretextul că vine în vizită, pentru a afla ce mai face, să afle cum se mai simte Bianca Dragușanu înainte de sărbători, Andreea Mantea va intra în casa gazdei sale încărcată cu , așa cum se cade în prag de sărbători.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Ceea ce nu știe “victima” este că Andreea îi pregătește cea mai tare farsă, așa, ca pentru final de an, și va aduce cu ea multe obiecte extrem de valoroase, pe care le va în apartamentul Biancăi, fără știrea acesteia.

“Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, în această seară, chiar de la .

Ce va face Bianca Drăgușanu când se va trezi cu la ușă? Este dispusă să meargă la închisoare pentru ?