Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Bianca Drăgușanu nu se mai oprește! Din nou la medicul estetician! Ce operație vrea să facă de data aceasta

  1. Home/
  2. Sănătate/

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția opiniei publice după ce s-a făcut de râs în urmă cu foarte mulți ani la emisiunea Din Dragoste, moderată de Mircea Radu la vremea respectivă. Publicul a uitat-o, poate și pentru că și-a schimbat complet înfățișarea când s-a promovat ca iubita lui Cătălin Botezatu. În momentul de față, este greu să mai găsim o bucățică neoperată din Bianca.

Aceasta și-a schimbat dantura, și-a injectat buzele masiv, s-a operat la nas, are gene false, silicoane… practic este tunată din cap până-n picioare. Dar se pare că i-a scăpat ceva neatins de medicul estetician, așa că vrea să rezolve acest aspect. Mai nou, vedeta Kanal D și-a anunțat fanii că vrea să arate impecabil în costum de baie, motiv pentru care se va opera la șolduri.

„Pentru că vreau să arăt impecabil în costum de baie, iată-mă, sunt la doctor, la prietenul meu. Urmează să îmi fac o chestie super tare! Știu că cele mai multe femei își doresc să fie slabe, dar eu vreau să am șolduri. Deci asta o să facem, niște șolduri,” a anunțat Bianca Drăgușanu, pe pagina sa de Instagram. Ținând cont de notorietatea de care se bucură și de expunerea mediatică, mai mult ca sigur, nu va plăti nimic pentru intervenție. Probabil totul se va desfășura sub forma unui contract de barter.

Bianca Drăgușanu este în prezent angajata Kanal D și moderează emisiunea Te vreau lângă mine, după ce patronii au decis să renunțe definitiv la Gabriela Cristea. Schimbarea a venit cu scandal și multe vorbe grele aruncate și de o parte și de alta, dar în cele din urmă, fosta blondă a lui Bote a fost cea care a câștigat rămânand pe poziția ocupată inițial doar temporar.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook