Bianca Drăgușanu revine la TV. Cu ce televiziune urmează să semneze

Bianca-1-1

Bianca Drăgușanu revine în prim-plan. Frumoasă blondă ar urma să semneze cu o mare televiziune. Va fi lovitura momentului pentru restul posturilor TV.

Vedeta nu va fi singură. Bodi va face și el parte din proiect. Este vorba despre un reality show, care îi are în centru pe cei doi îndrăgostiți.

Mega-ofertă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au primit o ofertă de nerefuzat din partea unei televiziuni de top, scrie cancan.ro. 

Noua emisiune în care Bianca și Alex vor fi personajele principale ar urma să fie difuzată de Antena Stars. Potrivit sursei citate, Alex Bodi ar fi în centrul atenției, iar filmările au loc la Londra. Acolo, Bodi ar fi închiriat o locuință de lux.

Împăcarea anului

Deși părea că, în sfârșit, este fericită, Bianca Drăgușanu a pus punct relației sale. Cei doi au semnat actele de divorț, după un mare scandal.

S-au înșelat, s-au jignit, dar se pare că iubirea este mai mare. Afaceristul a făcut primul pas spre împăcare, după ce s-a spus că a și bătut-o pe blondină.

Bianca a ajuns pe masa de operație

A trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală. Și-a făcut implant fesier.

„Nu sunt o persoană ipocrită. Când am vrut să-mi ajustez o parte a corpului, am facut-o. Mi-am pus botox, am implanturi mamare, mi-am scos câteva aluniţe şi dacă o să mă mai nemulţumească ceva la corpul meu pe viitor, o să fac o nouă modificare. Cu toate acestea sunt anumite operaţii faţă de care am o reticenţă.

Niciodată nu m-aş aşeza pe masa de operaţie să-mi fac un implant fesier. Prefer să-mi lucrez posteriorul la sala de fitness”, afirma Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Revista Presei