Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Vedeta are probleme mari în aceste momente

În urmă cu trei luni spunea că este cea mai fericită femeie din lume. De la o căsnicie pașnică alături de Victor Slav, cu care are și o fetiță, a trecut la afaceristul Alex Bodi. Deși Bianca Drăgușanu a spus de multe ori că partenerul de viață pe care-l are acum este bărbatul pe care-l iubește enorm, se pare că nu a mai suportat bătările pe care acesta i le aplica aproape zilnic.

Astfel, blondina a depus actele de divorț la notar, chiar miercuri.Infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului au fost picătura care a umplut paharul. „M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat Bianca unor prieteni, conform CanCan.

Ce spunea Bianca în urmă cu trei luni

Fosta prezentatoare de la Kanal D și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret, deși relația celor doi a fost de la bun început una tumultoasă.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, pentru Antena Stars.

Bătăile s-au ținut lanț

Vedeta a primit numeroase bătăi de la soțul său. Deși a încercat să-și ascundă vânătăile, acestea au fost vizibile pe filmulețele postate pe conturile de socializare. Într-un cadru, s-a văzut că fosta prezentatoare avea o vânătaie pe umărul drept și alta sub ochiul stâng. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

Loading...

Revista Presei