Bianca Drăgușanu se dă de gol: Mă cert cu amanta soţului meu. Cu cine a înșelat-o

13 nov. 2019
Bianca Drăgușanu se dă de gol: Mă cert cu amanta soţului meu. Cu cine a înșelat-o

Bianca Drăgușanu se dă de gol într-o filmare. Blonda îi reproșează lui Alex Bodi anumite lucruri, fapt ce arată că acesta ar fi înșelat-o.

„Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus vedeta soțului ei. În momentul în care Bianca Drăgușanu și-a dat seama că a fost auzită a spus că a glumit: „Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”, scrie unica.

Prezenți la un eveniment, cei doi au discutat despre divorț. Bianca a declarat că va face o conferință de presă cu soțul ei pentru a clarifica lucrurile.

„Te rog nu mai insista (n.r despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri.”, – a spus Bianca Drăgușanu.