Bianca Drăgușanu surprinde pe toată lumea! Cine este noul ei iubit celebru și milionar: Ne-am cunoscut când eram căsătorită

de: Ana Toma
11 dec. 2020
Bianca Drăgușanu surprinde pe toată lumea! Cine este noul ei iubit celebru și milionar: Ne-am cunoscut când eram căsătorită

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea și spulberă toate declarațiile făcute până în prezent cu privire la relația dintre ea și milonarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Blondina a spus adevărul despre ce se întâmplă între cei doi.

În spațiul public circulă zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu și milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu ar fi mai mult decât prieteni. Toate informațiile au pornit după ce blondina a plecat în Turcia și s-a întâlnit cu acesta.

Bianca Drăgușanu însă, susține că adevărul este cu totul și cu totul altul. Vedeta a mărturisit că cei doi s-au cunoscut pe instagram, iar milionarul i-ar fi scris în perioada în care era căsătorită, așa că ea nu i-a răspuns.

”Ne-am cunoscut pe instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns”, a spus Bianca, potrivit Spynews.

Și Cengiz a confirmat cele spuse de Bianca și s-a conformat.

”Când Bianca a venit aici i-am zis că o ştiu pentru că ţi-am trimis un mesaj anul trecut, dar apoi am şters mesajul pentru că am văzut că este căsătorită. Apoi mi-a zis că da, că este căsătorită”, a spus el.

Nu are timp pentru Bianca

Legat de presupusa relație dintre cei doi, milionarul a precizat că Bianca este într-adevăr o femeie pe care oricine și-ar dori-o, însă el este o persoană destul de ocupată și nu poate avea timp și pentru o relație în această perioadă.

”Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea.

Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a mai declarat milionarul.

Sunt doar prieteni

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a declarat că cei doi nu au avut nicio aventură și sunt doar prieteni. Blondina a mărturisit că cei doi glumesc împreună foarte mult și este exclus să fie ceva între ei.

”Nu am avut nicio aventură. Suntem doar prieteni. Le-am spus tuturor, dar nu m-au crezut. Şi avem această frază cu „baby are you lost?” (nr. „iubire, te-ai pierdut?”) pentru că atunci când am venit prima dată aici, m-am pierdut. Eram în taxi, şi el a trimis o maşină după mine. Nu am aşteptat maşina şi am plecat de la hotel cu 5 minute înainte. El a trimis maşina, iar eu am plecat. Şi m-a sunat: „Bună, baby, unde eşti? Maşina este în faţa hotelului tău.”, iar eu am spus: „Nu ştiu unde mă aflu, cred că m-am pierdut.” Şi mi-a spus cuvintele astea magice: „Te-ai pierdut, baby girl?””, a spus Bianca Drăgușanu.