Bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de riduri, puncte negre și petele de pe față. Iată cu ce trebuie să-l amesteci

frumusete
Photo by Andrey Zvyagintsev on Unsplash

Bicarbonatul de sodiu are o mulțime de întrebuințări, însă astăzi vorbim despre calitățile sale împotriva ridurilor, a punctelor negre și a petelor de pe față. Cum trebuie folosit acesta și cu ce trebuie amestecat?

Că ne place sau nu, mai devrme sau mai târziu, fiecare din noi se confruntă cu o afecțiune a pielii. Astăzi, vorbim despre crema care se prepară din doar două ingrediente, bicarbonat de sodiu și ulei de cocos și care ajută tenul să-și revină la starea inițială.

Crema despre care vorbim azi nu necestiă un proces complex de preparare, însă vă va ajuta cu siguranță să scăpați de acnee, de petele roșii de pe față, curățându-vă totodată perfect tenul. Crema poate fi de asemenea folosită pe post de scubbing, ajutându-vă să eliminați celulele moarte ale pielii.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de cocos extravirgin
  • 1 lingura de bicarbonat de sodiu fara aluminiu

Mod de preparare:

Combinati cele doua ingrediente, uleiul de cocos si bicarbonatul de sodiu, si amestecati pana ce veti obtine o pasta.

Metoda de folosire:

„Aplicati crema prin miscari circulare si usoare pe zona afectata. Lasati sa actioneze 5-6 minute si apoi clatiti cu apa calda. Puteti profita de obicei pentru a va si masa fata. Nu este nevoie sa aplicati o crema hidratanta dupa ce clatiti. Uleiul de cocos este excelent pentru hidratarea pielii,” notează floaredetei.ro.

Revista Presei