Femeia cu care Bill Gates a înșelat-o pe Melinda: „Avea un stil salbatic”

de:
17 mai 2021
Femeia cu care Bill Gates a înșelat-o pe Melinda:
Bill și Melinda Gates

Bill Gates și Melinda Gates divorțează iar în spatele divorțului se ascund motive bine întemeiate. Pe cât de bogat și fericit părea cuplul, relația dintre cei doi s-a stins de multă vreme

James Wallace autorul biografiei „Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace” știe mai multe decât s-ar fi așteptat oricine, iar conform acestuia, stilul de viață a lui Bill Gates ar fi fost cela care a adus cuplul în pragul divorțului.

Melinda Gates a fost înșelată?

Deși a ales să se căsătorească, Bill Gates nu a putut renunța la stilul său de viață, care conform autorului James Wallace, era unu destul de sălbatic, pe care Melinda l-a digerat cu greu.

”El nu a renunţat la stilul de viaţă după ce a cunoscut-o pe Melinda French. El frecventa aceleaşi locuri atunci când pleca cu afaceri”, a scris autorul.

Mai mult de atât, James Wallace a mai mărturisit fosta soţie a lui Bill Gates a ştiut de plăcerile sale şi din acest moment nu au avut o relaţie cu momente bune, ci şi cu multe probleme. S-au mai despărțit odată înainte ca aceasta să rămână însărcinată, însă s-au împăcat și au devenit mai apropiați.

Femeia din viața lui Bill Gates

În cartea autorului este menționat și numele fostei partenere a miliardarului, Ann Winblad. James Wallace povestește că cei doi au continuat să se vadă și după ce Melinda și Bill Gates s-au căsătorit.

Deși pare greu de crezut, fondatorul Microsoft s-ar fi și consultat cu fosta sa parteneră, în legătură cu viitoarea sa soție, susținând că aceasta trebuie să treacă un anumit test pentru a fi aleasa.

”La început, relaţia cu Bill este ca un test. Ai destul bun simţ? Faci faţă? Esţi destul de deşteaptă?” a mai scris Wallace în cartea sa.

Testul a fost însă trecut, însă nu i-a asigurat Melindei Gates siguranța din punct de vedere sentimental. ”Melinda este alegerea lui Bill. Ar fi putut alege orice femeie ca soţie, dar a ales-o pe ea, iar asta înseamnă că este o femeie excepţională”, a declarat Winblad.

De cealaltă parte, fostul director Microsoft, Vern Raburn, mărturisea că într-adevăr, a existat infidelitate în cuplu, cel puţin la început, conform New York Post.