Bill Gates a vorbit deschis! Ce legături are cu ideea de microcipare: „Este greu de negat…”

12 iun. 2020
Bill Gates a vorbit deschis! Ce legături are cu ideea de microcipare: „Este greu de negat...”
Bill Gates, Melinda Gates și cei trei copii ai lor. Foto: The Sun

Bill Gates a fondat Microsoft și a revoluționat pentru totdeauna industria calculatoarelor. Cu toate acestea, în ultimele luni, numele său a fost rostit cu precădere dintr-un cu totul al motiv și anume din cauza teoriilor conspirației care îl acuză că ar vrea ca prin vaccinul împotriva COVID-19 să microcipeze populația globului și să preia astfel controlul asupra lumii.

Participând recent la o conferință online, pe tema finanțării cu 1,6 miliarde $ de către fundația sa pentru imunizarea copiilor din țările sărace, miliardarul a vorbit și despre teoriile conspirației în mijlocul cărora a fost târât numele său.

Fondatorul Microsoft a respins acuzațiile care i se aduc, menționând că îi vine să interpreteze totul ca pe o mare glumă, deși nu e nimic amuzant în acest subiect.

„Într-un fel, este atât de bizar încât aproape că vrei să-l vezi ca fiind ceva plin de umor, dar chiar nu este”, a spus Bill Gates. „Este greu de negat, pentru că este atât de stupid sau ciudat încât chiar faptul de a-l repeta îi conferă credibilitate. Nu am fost niciodată implicat în vreo activitate cu un astfel de microcip. Este bine de știut care copii au făcut un vaccin împotriva rujeolei și care nu, în baza unor sisteme de date și a unor înregistrări … dar asta nu implică microciuri sau altceva de genul acesta”, a  spus Bill Gates.