Bill Gates spune care sunt cele mai bune seriale de pe Netflix. El pe acestea le urmărește

bill-gates

Bill Gates, omul care a fost ani buni cel mai bogat de pe planetă, are câteva reguli stricte de viață de la care nu se abate. Printre acestea este numărul de cărți, pe care le citește anual, minim 50. Deși este extrem de ocupat, chiar dacă teoretic s-a retras de la conducerea Microsoft, are timp și de seriale.

Omul de afaceri a acceptat acum ceva timp provocarea Reddit de a răspunde la orice întrebare, iar printre acestea a fost și una legată de filmele sau serialele la care se uită. El a menționat că preferă să privească unele dintre acestea, împreună cu soția sa Melinda, iar pe altele singur, cum este cazul Narcos, pe care-l consideră prea violent pentru o femeie.

Printre preferințele sale se numără și Black Mirror tot de pe Netflix. De asemenea, Bill Gates a mai menționat The Americans sau Lie to me, producții care nu se regăsesc în rețeaua Netflix.

Despre serialul Narcos

Review. Narcos este un serial polițist american, cu mare succes în România. Acesta a fost creat și produs de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro. Filmările și acțiunea se desfășoară în Columbia.

Primul sezon spune povestea magnatului de droguri Pablo Escobar, care a devenit miliardar datorită producției și distribuției de cocaină, dar se concentrează și pe interacțiunile lui Escobar cu alți magnați de droguri, agenți ai DEA (Drug Enforcement Administration), și alte entități opozante. Au urmat apoi și alte sezoane, care rulează acum pe Netflix.

 

Revista Presei