Boala cruntă de care suferă Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a ținut totul ascuns

de:
26 iul. 2021
Boala cruntă de care suferă Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a ținut totul ascuns
Irina Tănase și Liviu Dragnea

Deși este mai tânără decât Liviu Dragnea, Irina Tănase se luptă cu o boală care îi dă mari bătăi de cap. Vorbim de o boală gravă, din cauza căreia iubita lui Liviu Dragnea a fost nevoită să se opereze de mai multe ori.

Când vine vorba de viața personală, Irina Tănase a fost mereu discretă, așa că puțini știu detalii din trecutul ei sau al familiei sale cu atât mai mult referitor la starea ei de sănătate.

Boala de care suferă Irina Tănase

Irina Tănase suferă de o boală egnetică a oaselor. Indiferent de tratamentul pe care îl ține, sau de numeroasele intervenții chirugicale pe care le va face, această boală este extrem de gravă și o poate afecta chiar și pe viitor.

În februaire 2020, logodnica lui Liviu Dragnea a suferit chiar și o intervenție chirurgicală. Irina Tănase a optat pentru o clinică din Turcia, iar totul s-a desfășurat într-un mod discret.

Aceasta este cea de a patra operație pe care Irina Tănase și-o face, operația anterioară fiind efectuată în 2019, semn că aceasta încearcă să țină boala sub control atât cât se poate.

Un singur medic a vrut să o opereze

O sursă a declarat pentru cancan.ro că Irina Tănase a petrecut ceva timp prin spitale și pentru a-și efectua analizele. Boala de care suferă iubita lui Dragnea poate fi tratată, însă dacă nu se operează la timp, există chiar și riscul morții.

Mai mult de atât, aceași sursă povestește că ultima operație efectuată în România a fost efectuată de singurul medic chirurg care a acceptat această provocare.

”Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă”, a mărturisit sursa citată adăugând că Irina Tănase va mai face încă o operație.