Boala cu care s-a ales Culiță Sterp după participarea la Survivor România. Faimosul s-a descis să spună adevărul

01 iun. 2021
Boala cu care s-a ales Culiță Sterp după participarea la Survivor România. Faimosul s-a descis să spună adevărul

Culiță Sterp a ajuns în România pe 31 mai după aproximativ 5 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Acesta a fost concurenta în echipa Faimoșilor de la Survivor România și cu toate că mulți îl vedeau drept marele câștigător, după eliminarea lui Jador, din motive medicale, acesta a cerut să plece acasă.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România după ce a anunțat că nu mai intră pe traseu ca formă de protest pentru că producătorii nu l-au ascultat când a spus că nu mai poate continua competiția. Când a acceptat provocarea Kanal D, manelistul primise asigurări că va fi înapoi acasă atunci când iubita lui Daniela Iliescu va naște.

Motivul pentru care Culiță Sterp a forțat eliminarea de la Survivor România

Doar că emisiunea s-a prelungit mult datorită cifrelor record de audiență, iar Culiță Sterp a început să intre în panică. Acesta a realizat că dacă rămâne până la final, va rata nașterea fiului său și atunci a cerut să plece acasă. Deși a fost nominalizat de colegi, publicul l-a salvat și l-a trimis pe Cucu de la Noaptea Târziu înapoi în România.

Cum nu părea că Survivor România se va termina imediat, Culiță Sterp a forțat descalificarea din competiție și astfel a ajuns fericit acasă, unde a fost întâmpinat de familia lui și fani. Întâlnirea a fost una emoționantă și imaginile au fost transmise de Kanal D.

Boala cu care s-a ales Culiță Sterp după cinci luni de Survivor România

Pentru manelist, cele cinci luni au fost foarte complicate. El s-a ales și cu probleme serioase de sănătate. Pe lângă o fisură de menisc la picior, acum are și un început de hernie la spate.

„După aproape jumate de an de stat în junglă , luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă) , chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie , de familie , de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pt ca ți se par normale!

Jador și Culiță la Survivor România

Prețuiți tot ce aveți acasă ! Familia , mâncarea , tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus , pt mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă !”, a scris Culiță Sterp pe pagina lui de facebook, cu o zi înainte să ajungă în România.

Câți bani va primi Culiță Sterp de la Kanal D

Va urma o perioadă de recuperare pentru artist și un cec mare de la Kanal D pentru timpul petrecut în concurs.

Se pare că acesta ar fi semnat un contract consistent: 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Jurnaliștii de la Viva sunțin că Jador a primit 7.000 de euro, deși inițial se vehiculase suma de 5.000 de euro. Cu siguranță onorariile au fost unele importante, chiar dacă cifrale exacte nu le știu decât concurenții și cei din echipa Kanal D.