Boala cumplită de care suferea Cristina Cioran. Actriță a fost obligată să nască prematur noaptea trecută: „Rugați-vă pentru ea”

19 iul. 2021
Boala cumplită de care suferea Cristina Cioran. Actriță a fost obligată să nască prematur noaptea trecută:
Cristina Cioran

Momente de groază pentru Cristina Cioran noaptea trecută. Actrița a fost obligată să nască prematur, iar acum atât ea, cât și fiica ei se află internate sub spital și sunt atent supravegheate de medici. Aceasta era programată pentru cezariana abia în luna septembrie, dar au apărut complicații.

În urmă cu doar 24 de ore, Cristina Cioran postare pe facebook o ecografie în care arăta că totul este bine. Însă din păcate, lucrurile au luat o turnură nefavorabilă. Vedeta a rămas însărcinată la 43 de ani, dar spunea că nu o sperie vârstă, ci o altă problemă cu care se confruntă.

Boala de care suferea Cristina Cioran

Cristina Cioran avea fibrom uterin și cu toate că spune că nu va afecta copilul, lucrurile nu au stat chiar așa.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece.”, se încuraja Cristina Cioran, conform voceabanilor.ro.

Cristina Cioran își roagă fanii să spună rugăciuni pentru ea și fiica ei

Din păcate, boala care o afecta a determinat nașterea prematură, iar acum aceasta îi roagă pe toți urmăritorii ei să se roage pentru ea, dar mai ales pentru fiica sa. Micuța are nevoie de toate gândurile pozitive pentru a supraviețui acestui moment cumplit.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran cu ochii în lacrimi prin intermediul unui filmuleț postat pe Instagram.