Boala de care suferă Antonia. Nimeni nu a știut până acum

La asta chiar că nu ne-am fi așteptat. În sfârșit, s-a aflat motivul pentru care Antonia s-a internat în spital în urmă cu câteva zile. Mai mult, vedeta și-a anulat și un concert.

Boala de care suferea Antonia

S-a aflat de ce suferea Antonia în ziua în care s-a internat în spital. Una dintre cele mai frumoase femei din România a decis să-și anuleze un concert pentru ceva ce nu mai suporta amânare.

Pentru că a ridicat mari semne de întrebare în rândul admiratorilor, după ce a fost nevoită să anuleze un concert din cauza stării de sănătate, artista a decis să mărturisească adevăratul motiv pentru care nu a putut onora evenimentul. Mai mult, vedeta a vorbit şi despre starea sa actuală.

De fapt, nu a fost vorba despre nicio boală, cum au speculat fanii. Antonia și-a făcut o operație de mărrie a sânilor, și-a pus silicoane. Vedeta a riscat mult cu această intervenție pentru că în trecut a avut noduli la sâni.

Antonia și-a pus silicoane

Antonia și-a pus silicoane. În cadrul unui filmuleţ de pe Instagram, Antonia a dezvăluit că motivul pentru care nu a putut cânta la concertul de pe 31 ianuarie a fost acela că a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor.

Dându-și seama că va stârni controverse și critici, Antonia a ţinut să precizeze că orice modificare corporală este trecută prin filtrul gândirii sale, aşa că mesajele legate de intervenţie, din partea admiratorilor, nu îşi au locul.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! (…) Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mărturisit Antonia, în cadrul filmuleţului de pe instagram.

Loading...

Revista Presei