Boala de care suferă Marcel Ciolacu. Este dependent de un medicament. Verdictul medicilor

13 mai 2020
Boala de care suferă Marcel Ciolacu. Este dependent de un medicament. Verdictul medicilor

În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a speriat pe toată lumea, când în timpul unei conferințe de presă, a început să tremure, după care și-a pierdut conștiența. Jurnaliștii au chemat imediat Salvarea și i-au acordat primul ajutor. Președintele PSD și-a revenit până să ajungă un echipaj medical la fața locului, așa că a mers cu mașina personală, însoțit la Spitalul Militar.

Marcel Ciolacu a decis să spună adevărul legat de starea de sănătate și a explicat că va primi un tratament și că va trebui să ia zilnic un anumit medicament, dar că se simte bine și va funcționa la capacitate maximă ca și până acum.

Declarația lui Marcel Ciolacu

„În acest moment sunt funcțional 100%. De mâine, o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am fost la spitalul Militar mai multe zile pentru analize. Medicii au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut și niște simulări. O să primesc un tratament, nu e foarte grav, dar de acum trebuie să fiu atent.

Au fost și anumiți factori externi, cum sunt stresul, oboseala, supărarea, un pic de lipsă de aer și o cădere de tensiune. Nu e nimic mai complicat, nu a fost un accident vascular, nu am diabet, trebuie să iau un medicament zilnic. Am și o predispoziție, anume să îmi scadă tensiunea când stau în picioare. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Militar!”, a declarat șeful PSD