Boala de care suferea frumoasa vloggeriță Carmen Grebenișan! Cum arăta înainte de operațiile estetice

carmen grebenisan 2

La 27 de ani, Carmen Grebenișan trăiește o viață la care orice femeie ar visa. Cel puțin aparent. Aceasta locuiește la Cluj și este una dintre cele mai apreciate și bogate vloggerițe din România. Recent a povestit și despre povestea de iubire pe care o trăiește cu un nou partener, cu care s-ar putea să o vedem curând la altar.

În drumul ei spre celebritate, Carmen a trecut prin numeroase schimbări. Implanturile mamare și mărirea buzelor sunt cele mai evidente schimbări estetice. De asemenea, de-a lungul anilor, ea a optat pentru culoarea blond pal și a investit enorm în imaginea ei.

Afecțiunea de care suferea Carmen Grebenișan

Față de cum arăta înainte este o schimbare destul de mare, dar trebuie să recunoaștem că vloggerița era la fel frumoasă. Puțin știu, însă că aceasta s-a luptat ani buni cu o suferință care a măcinat-o intens.

Avea episoade de anxietate și atacuri de panică, care i-au creat simptome îngrijorătoare, după cum chiar ea a povestit, conform Viva.

Carmen Grebenișan a participat recent la Asia Express împreună cu prietena ei Alina Ceușan, o altă vloggeriță de mare succes. Cele două blonde au făcut deliciul publicului și au ajuns destul de departe în competiție.

Întoarse acasă, popularitatea lor a crescut și mai mult, chiar dacă în această perioadă banii din online au fost mai puțini pentru domeniul în care ele activează.

Revista Presei