Boala din cauza căreia a murit solista de la Roxette! A trecut prin chinuri inimaginabile: Mergi la medic dacă ai aceste simptome

Marie Fredriksson of Roxette during concert in Amsterdam, Netherlands on June 29, 2012. Photo by Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

Au ieșit la iveală amănunte cutremurătoare după decesul solistei de la Roxette. S-a aflat boala din cauza căreia aceasta a încetat din viață, dar și chinurile inimaginabile prin care a trecut. Mergi la medic dacă ai aceste simptome.

Marie Fredrikkson, solista trupei Roxette, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Artista, care a definit o generație cu hit-urile duo-ului pop, s-a luptat cu cancerul timp de aproape un deceniu.

Solista Roxette a trăit un coșmar

Solista de la Roxette a trăit un adevărat coșmar în ultimii ani de viață. Deși a sperat că va reuși să învingă cumplita maladie, nu a reușit. În ultimele luni din viață, nu mai putea nici măcar să citească sau să meargă.

Marie Fredrikkson a fost diagnosticată cu cancer la creier în anul 2002, în urma unui accident. Atunci când s-a întors de la jogging, s-a simțit brusc rău. Și-a pierdut echilibrul în baie, a căzut și s-a lovit atât de tare cu capul de chiuvetă încât a avut o criză de epilepsie.

Odată ajunsă de urgență la spital, artista a fost supusă unor analize care au scos la iveală boala cumplită. A fost operată timp de patru ore, pentru ca medicii să îi extirpeze tumora. Ulterior, a început și un tratament de chimioterapie.

Și-a pierdut părul, însă acest lucru nu a deranjat-o foarte tare. Boala i-a lăsat însă semne adânci. Nu mai putea să citească, să scrie, să vorbească bine sau chiar să meargă. Este și motivul pentru care nu s-a mai urcat pe scenă. „Au fost trei ani extrem de dificili, dar acum sunt sănătoasă. Nu mai fac tratament”, spunea ea în 2004. Boala, însă, nu i-a dat pace și a răpus-o în acest an.

Revista Presei