Boala gravă de care suferă Mircea Badea. Mărturisirea emoționantă a vedetei Antena 3

mircea-badea-e1569317764158

Mircea Badea apare aproape în fiecare seară la Antena 3 și nimeni nu ar fi bănuit că acesta suferă de vreo boală, mai ales că afișează o energie debordantă. Și totuși iată că acesta a mărturisit într-un monolog de-al său, din timpul emisiunii că suferă de o boală autoimună destul de gravă și că este de părere  că este deja și purtător asimptomatic al virusului, de care, însă nu se teme.

Realizatorul tv a comparat și simptomele COVID-19 cu cele ale unei viroze pe care a luat-o în urmă cu ceva timp chiar de la fiul său şi care l-a transormat într-un “zombi”. “A fost ceva înspăimântător. Mi-e greu să cred că e la fel”, le-a spus Mircea Badea telespectatorilor ce urmăreau “În gura presei”.

Mărturisirea lui Mircea Badea

“Mie, clar, mi-e frică de COVID. Nu de COVID în sine, fiindcă, aşa cred eu, sunt absolut convins că mie nu-mi face absolut nimic. Ba chiar cred că sunt foarte mari şanse să fiu asimptomatic, deşi am o boală autoimună destul de nasoală. Dar chiar şi-aşa, sunt şanse să fiu asimptomatic sau cu simptome uşoare.

Cred că m-am chinuit mult mai rău într-o vară când am luat de la fii-miu care a luat de la grădiniţă o viroză. Nu-mi aduc aminte să-mi mai fi fost atât de rău în viaţa asta. Eram zombi. Nu mai percepeam distanţe, nu mă percepeam pe mine, nu apreciam viteze, distanţe. Eram, pur şi simplu, zombi.

Iar noaptea transpiram de nu ştiu cum de nu am murit de deshidratare, ceva infernal. Mai întâi aveam frisoane, puneam pe mine de toate, transpiram şi nu puteam să le dau jos că mă apuca iar frisoneala. A fost ceva înspăimântător. Mi-e greu să cred că e la fel”, a explicat Mircea Badea.

Revista Presei