Boala gravă de care suferă o vedetă de la Antena 1! Soția lui Răzvan Fodor a spus totul: Ce riscă vedeta

27 nov. 2019
Boala gravă de care suferă o vedetă de la Antena 1! Soția lui Răzvan Fodor a spus totul: Ce riscă vedeta

Probleme mari pentru o cunoscută vedetă a celor de la Antena 1. Suferă de o boală foarte gravă. Soția lui Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri complete. Vedeta riscă extrem de mult după ce s-a implicat în cel mai nou proiect.

Răzvan Fodor a luat o decizie radicală. S-a decis să participe la Asia Express, alături de prietenul său, Sorin Bontea. Propunerea a fost însă primită cu reticență la început din cauza gradului de dificultate.

Răzvan Fodor are crize de astm

Răzvan Fodor are crize de astm, dar încurajat de familie, a acceptat provocarea. A plecat de în Filipine, la filmări. La 44 de ani, actorul se confruntă cu crize de astm, iar soția lui, Irina, se teme pentru viața lui. Motiv pentru care îl așteaptă cât mai repede acasă. „Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă„, a declarat soția lui Răzvan Fodor, conform click.ro.

În ciuda problemelor, Răzvan Fodor a acceptat provocarea. A și dezvăluit motivele pentru care a luat această decizie. „Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express”. a mărturisit Răzvan Fodor.

Prietenia cu chef Sorin Bontea l-a făcut să accepte provocarea. Cei doi se cunosc încă din copilărie, iar între ei există o prietenie indestructibilă. „În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă’. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele”, a declarat Răzvan Fodor, conform viva.ro.