Boala incurabilă de care suferă Răzvan Fodor. Simptomele sunt năucitoare

razvan fodor

Popularitatea lui Răzvan Fodor a explodat după finala câștigată împreună cu Sorin Bontea la Asia Express. Artistul a suferit în urmă cu mai mult timp de depresie și anxietate, dar a trecut peste acele momente delicate. Pe lângă aceste afecțiuni, vedeta a trebuit să gestioneze și o boală incurabilă, astmul.

Din această cauză, el a trebuit să facă o înțelegere specială cu șefii Antena 1. Fostul prezentator a vrut să se asigure că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil, oricând.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a declarat Răzvan Fodor, conform libertatea.ro.

Ce a spus Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a povestit prin ce trece chiar pe parcursul emisiunii Asia Express. Se poate ajunge chiar și la sufocare. Pentru că adesea această boală are simptome similare unei alergii, concurentul Asia Express trebuia să aibă grijă și atunci când se apropia de piețe, în special de cele cu flori.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. r.: boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit Răzvan Fodor.

Revista Presei