Boala năucitoare de care suferă Florin Cîțu. Cariera lui s-a sfârșit. S-a aflat chiar înainte de alegerile pentru președinția PNL. Iohannis este dezmăgit

11 sept. 2021
Boala năucitoare de care suferă Florin Cîțu. Cariera lui s-a sfârșit. S-a aflat chiar înainte de alegerile pentru președinția PNL. Iohannis este dezmăgit

Un moment de o penibilitate extremă. Premierul Florin Cîțu, fost ministru de Finanțe și cel care se pregătește să devină președintele principalului partid de guvernământ, a acceptat ca pe contul lui de Instagram să apară într-o ipostază absolut jenantă.

Mai exact, pe Insta Stories a rulat un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh. Însă fața acestuia a fost înlocuită de cea a lui Florin Cîțu, care este prezentat cum zboară și oprește un avion din cădere. Clipul este „asezonat” cu  textul „Tehnologia asta”.

În mod cert acțiunuea patetică a fost gândită de echipa lui de comunicare, care l-a făcut efectiv de râs. Alina Gorghiu a mai fost protagonista unui astfel de filmuleț ridicol în urmă cu mai mulți ani, când spunea că Liviu Dragnea i-a furat sendvișul.

Filtrul rațiunii ar fi trebuit să funcționeze: cum să accepți tu premier, viitor președinte de partid să apari ca un clovn pe Instagram? Conform surselor VoxBiz.ro, președintele Klaus Iohannis nu l-a dorit pe Florin Cîțu în prim plan, ci pe Nicolae Ciucă, ministrul Apărării. Dar Orban a vrut să-i dea knock out cu Cîțu, știindu-l pe Cîțu fin ascultător și executant. Doar că a omis că nu la el se afla butonul lui Cîțu. Probabil la anul vom avea un nou lider liberal, care se va remarca pe scena politică. Momentan, probabil că dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar câștiga cu peste 50% și asta pentru că puțini dintre cei de dreapta ar mai depune efortul să iasă la vot.

Ludovic Orban șterge pe jos cu Florin Cîțu și spune că suferă de o boală gravă

Ludovic Orban a sesizat și el că este un moment propice de a puncta electoral și a sugerat că Florin Cîțu ar avea nevoie de îngrijiri ale unui specialist pentru că a început să se comporte ca la 5 ani, deși are aproape 50. Așadar acesta induce ideea că actualul premier ar avea o boală psihică.

Florin Cîțu în rolul lui Superman

„Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut ieri, mi se pare, Superman. Cred că aici e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile, preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei…

Și tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL″, a declarat Orban.

Florin Cîțu spune că România ar putea avea probleme de la Bruxelles

Încă preşedintele PNL a mai spus și că are o reținere atunci când intră pe pagina de Facebook coordonată de „echipa demolatoare″ și asta pentru că acolo citește multe critici ale votanților, care sunt dezamăgiți de liberali.

„Un asemenea val împotriva unui liberal nu am văzut în 31 de ani de politică. Iar asta afectează partidul. În teritoriu nu cred că auzim multe lucruri bune despre Cîţu″, a mai susţinut Orban.

Florin Cîțu s-a aflat vineri la Galați, tot în campanie pentru președinția PNL. Acesta a ținut să puncteze că scandalul apărut joi în Parlament, la citirea moțiunii de cenzură, ar putea crea probleme pentru aprobarea PNRR. Premierul a punctat că prin liderii de la Bruxelles s-ar putea întreba dacă România mai este un stat de drept.