Boala năucitoare de care suferă Theo Rose. Ea este considerată noua Antonia, dar ascunde o mare suferință

27 mai 2020
Boala năucitoare de care suferă Theo Rose. Ea este considerată noua Antonia, dar ascunde o mare suferință

Frumoasa Theo Rose are doar 22 de ani și deja o artistă apreciată pe piața muzicală. Popularitatea ei a crescut considerabil după prezența ei ca și concurentă în emisiunea Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1. Atunci a impresionat prin vocea ei și chiar a câștigat câteva ediții.

Astăzi cântăreața este concurentă la Bravo ai Stil Cellebrities, de pe Kanal D și are mari șanse să ajungă co-prezentatoarea lui Adrian Enache, la Național Tv, după ce Corina Chiriac și-a anunțat retragerea de la cârma emisiunii Opriți timpul.

Boala care i-a dat viața peste cap lui Theo Rose

Puțini știu că Theo Rose a trecut prin clipe grele în trecut și nici acum nu poate spun că este complet vindecată. Aceasta a povestit la Theo Show că s-a confruntat o bună perioadă de timp cu anxietatea și atacurile de panică destul de severe care i-au cam dat viața peste cap.

Artista a spus că simțea o apăsare în piept și avea senzația că se sufocă. Mai mult de atât o stare de rău îi cuprindea tot corpul, iar cea la care apela mereu era sora ei. Acum Theo Rose spune că este bine, dar uneori lucrurile alunecă pe o pantă nedorită. Cum tot timpul apare zâmbind, nimeni nu s-ar fi gândit că a trecut prin așa ceva.

Venită de la țară, ea a urmat cursurile liceului de muzică Dinu Lipatti și s-a remarcat imediat. Presiunea, schimbările, însă au atârnat greu pentru artista care este considerată a fi noua Antonia. Vedeta a povestit și într-un bloc cum s-a instaurat frica în mintea și sufletul ei.

După moartea bunicilor, a lucrat cu o echipă toxică, în care nu se simțea deloc bine, iar asta și-a pus amprenta asupra vieții sale.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, a povestit Theo Rose.