Boala uluitoare de care suferă Bianca Drăgușanu. Blondina va ajunge direct pe masa de operație

13 sept. 2021
Boala uluitoare de care suferă Bianca Drăgușanu. Blondina va ajunge direct pe masa de operație
Bianca Drăgușanu

Pentru Bianca Drăgușanu lucrurile nu sunt chiar atât de roz precum par. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate și nu prea mai are de ales decât să meargă să se opereze.

Blondina a fost prezentă la un eveniment monden, unde avea un ochi roșu vânăt, iar de aici au început bănuielile, având în vedere calvarul prin care vedeta a trecut în urmă cu ceva timp cu fostul ei iubit Alex Bodi.

Ce probleme medicale are Bianca Drăgușanu

Pentru a închide gurile tuturor și pentru a nu lăsa loc de speculații, Bianca Drăgușanu a mărturisit că ochiul vânăt se datorează tensiunii oscilante pe care o are și a cărei soluți este doar operația.

Deși medicii i-au spus să aleagă intervenția chirurgicală, blondina preferă să nu se grăbească și să mai lase timpul să treacă.

“Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Vedeta nu a avut o perioadă prea roz în ultimele luni, însă aceste lucruri nu au afectat-o după cum povestește chiar ea. Este o femeie puternică și a depășit cu bine toate momentele de până acum.

“Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.