Bobonete, scandal după ce i-a luat locul lui Andi Moisescu: ProTv-ul nu e al lui şi nici al meu

Mihai Bobonete a avut recent o reacţie dură la adresa celor l-au acuzat că i-a luat locul lui Andi Moisescu la emisiunea Pe bune, de la Pro Tv. După ce această decizie a postului TV a stârnit o serie de controverse serioase, actorul din Las Fierbinţi a fost nevoit să lămurească întreaga situaţie pe pagina sa de Facebook.

Mihai Bobonete este supărat foc, chiar dacă ar trebui să fie în culmea fericirii după ce a ajuns prezentator la Pro Tv. Astfel, imediat după ce Andi Moisescu a fost înlocuit la emisiunea Pe bune de către el, pe pagina de Facebook a emisiunii au început să apară o serie de critici dure la adresa actorului, alături de multe cuvinte urâte. Deoarece este mereu aproape de fani şi încearcă să fie real, Mihai Bobonete a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a lămurit întreaga situație în care a ajuns.

Explicaţia din spatele deciziei Pro Tv

Actorul a oferit mai multe detalii despre schimbarea de la Pro Tv, dar și despre cum a ajuns să fie el cel care a primit oferta de a-l înlocui pe Andi Moisescu la Pe bune. De asemenea, Bobonete a atras atenţia că nu a schimbat formatul emisiunii și nici nu a venit cu elemente vulgare sau elemente care nu le-ar fi putut fi pe plac telespectatorilor.

Mesajul complet transmis de Mihai Bobonete

„Bună ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?” va deranjez, nu că n-ați fi deja deranjați dar eu cu aceștia în special aș avea niște aspecte de discutat.

Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagină emisiunii într-un stil destul de răutăcios la adresa mea și m-am gândit să le răspund căci pentru mine contează dacă pot aduce ceva benific într-o relație de lungă durata și am găsit și timp pentru asta.

Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format că nici ProTv-ul nu e al lui și nici al meu și nici nu va fi, așa s-au întâmplat lucrurile. El a renunțat la format, din motive destul de clare și fiind o decizie multilaterală în Pro s-a căutat prezentator nou. Eu am fost la casting și am luat această proba după ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit în postura de prezentator. Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin așa cum mă acuză întreg autobuzul de 15 comentatori, am încercat să păstrez direcția emisiunii, să respect bucățile de partitura ale colegilor și prietenilor mei Cosmin și Costi și pe de altă parte, am încercat să nu-mi atrag antipatii degeaba.

Umorul în astfel de format nu ține doar de structura mea interioară de comediant și nu are treaba cu ceea ce cred eu că ar fi mai potrivit sau nu,aici totul are un scenariu, momente, regie, invitați și deja un schelet osos foarte bine sudat și implementat, așa că foarte puțîn mi-a fost permis să fac o glumă pe ici, pe colo și le pot ține pe degete în cele 13 ediții deja filmate și da, poate nu chiar cele mai bune. Recunosc că Andi Moisescu, pe care îl consider un prieten, un profesionist și un mare promotor al meu în industrie, este un băiat mult peste mine că experiență în domeniu, este mai inteligent, mai candid și mult mai plăcut de o anumită zona a publicului telespectator DAR asta nu înseamnă că eu sunt prost, vulgar și nepotrivit în contextul dat.

Ce le transmite Bobonete fanilor

Am acceptat să prezint formatul „Pe Bune!?” în speranța că se va mai filma și pentru că eu eram un urmăritor frecvent al emisiunii iar de multe ori, îmi făcea seară mai frumoasă și adormeam cu zâmbetul pe buze… Ceea ce îmi doresc să se perpetueze și în rândul privitorilor care insistă să urmărească emisiunea și cu mine la pupitru central. Că citesc întrebările repede, că mai fac greșeli câteodată, că mai îmi scapă câte o glumiță nesărată și încă altele, se întâmplă pentru că nu am avut atât de mult timp pe cât aș fi vrut că să pregătesc această postura, nu am fost îndrumat în exercițiu prealabil să îmi însușesc formatul și cred că e loc de mai bine în viitor și îmi dau silința atât cât pot și îmi permite timpul, pe cât de bine pot eu acum și pe cam cât de mult îmi doresc această ipostază.

Nu am vrut să deranjez fanii lui Andi, nu am venit eu cu propunerea de a prezența emisiunea și nici nu am ajuns aici decât pe baza de muncă, statut și prezent.
Aflați pe de altă parte că am făcut, marțea trecută, audiență record pentru format și asta se datorează echipei de profesioniști din spatele formatului, lui Costi și Cosmin, lui Andi că a prezentat sezoane întregi și a propagat o emisiune făînă și de bun simt, vouă celor care insistați să priviți și lucruri de calitate DAR și mie, omul nou în locul vechi, prezentatorul actual care va mulțumește pe această cale în numele tuturor celor mai sus menționați și va garantează implicarea 100% în tot ceea ce face, că de fiecare dată și în următoarele ediții dacă se vor mai filma.

Sunt convins că aveți resurse să înțelegeți acest mesaj și vreau să știți că este un mesaj postat având că țintă comentatorii răutăcioși și l-am scris în speranța în care îmi vor aprecia timpul alocat acestui gând pentru ei… Fiți oameni buni și nu va mai încărcați aiurea, destul că nu le aveți chiar pe toate și e păcat să treacă viață că trenul prin gara. Cu toată modestia de care pot da dovadă la ora asta, țîn să precizez că Bobonete se scrie cu „B” mare că e numele meu și am văzut că multora le scapă aspectul și mai cu seama celor care mă confundă cu Bobiță, care deși e personaj fictiv,tot cu „B” mare se scrie și cum am ajuns la capătul mesajului, dați-mi voie să citez un clasic în viață și să mă despart de voi pe stilul școlii vechi sau Old School cum ar zice englezul… Sunt Mihai Bobonete „Mă-nclin!… Voie bună!” a scris Mihai Bobonete, pe pagina lui de Facebook.

Revista Presei