Bolidul așteptat de milioane de șoferi! Va fi cea mai puternică mașină din istorie: Primele imagini cu cea mai nouă Octavia

Noua-Skoda-Octavia-RS-iV-1

Acesta este bolidul așteptat de milioane de șoferi! Va fi cea mai puternică mașină din istorie. Au apărut deja primele imagini cu cea mai nouă Octavia.

Bolidul așteptat de milioane de șoferi

Este bolidul așteptat de milioane de șoferi. Cea mai nouă Skoda Octavia, modelul RS iV arată pur și simplu deențial. Este cea mai puternică Octavia din istorie. Are 245 de cai putere și un cuplu de 400 Nm.

La 19 ani de la prima Octavia RS modernă, care avea un motor 1.8 pe benzină, care dezvolta 180 de cai putere și 235 Nm, ave parte de o evoluție fabuloasă. Constructorul lansează cea mai puternică Octavia construită vreodată.

Noul sedan și noul break Octavia au motor 1.4 TSI cu patru cilindri și un motor electric de 85 kW, care livrează împreună 245 de cai putere și un cuplu de 400 Nm.

Skoda Octavia RS iV accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde, iar viteza sa maximă este de 225 km/h. Puterea este livrată prin intermediul unei transmisii automate DSG cu șapte trepte, iar o baterie litiu-ion îi asigură o autonomie electrică de până la 60 de kilometri în ciclul WLTP.

Noua Octavia RS iV vine cu faruri full-LED matrix, jante din aliaj de 18 inci (opțional, de 19 inci) și etriere RS de culoare roșie. Grila, carcasele oglinzilor, difuzorul de aer, eleronul spate și ramele geamurilor sunt negre, pentru a-i sublinia natura agresivă.

Mai mult, mașina a primit și o suspensie sport, care o aduce cu 15 milimetri mai aproape de sol. Noua Skoda Octavia RS iV va ajunge pe piață în această vară, conform promotor.ro.

Revista Presei