Bolidul care va fi luat cu asalt de milionari! Va fi senzația anului. Rolls-Royce a publicat primele imagini

Acesta este bolidul care va fi luat cu asalt de către milionari! Va fi senzația anului. Rolls-Royce a dat marea lovitură. Gigantul a publicat deja primele imagini cu noua mașină. 

Noul Rolls-Royce, bolidul milionarilor

Rolls-Royce distruge concurența. A lansat un teaser cu prima sa mașină de colecție din noul deceniu. Este vorba despre Dawn Silver Bullet Collection.

Dawn este unul dintre cele mai vechi modele de la Rolls-Royce disponibile în prezent, dar este primul care a primit pachetul Collection Car în noul deceniu.

Această ediție va fi limitată la doar 50 de exemplare. Modelul se inspiră din modelele roadster faimoase ale anilor 1920 și încearcă să surprindă „atitudinea lipsită de griji a acelor zile îndepărtate într-o expresie îndrăzneață, contemporană, concepută pentru nonconformiști și căutătorii de plăcere”. Primele imagini teaser sugerează un design curat, cu influențe decorative retro.

Noutatea o reprezintă Aero Cowling care modifică silueta mașinii pentru un look mai sportiv. Cabina are un mix modern de materiale și elemente de design, inclusiv un bord din fibră de carbon și un tunel de transmisie acoperit cu material matlasat.

Rolls-Royce dorește ca această nouă decapotabilă să îmbine nostalgia trecutului cu inovația sofisticată a viitorului, făcând din Dawn Silver Bullet o creație de design atemporală, conform promotor.ro.

Loading...

Revista Presei